Instructori pole fitness

Dana Bertolon

Instructor Pole Fitness – Fondator Aerial Arts Studio

„Mă declar un fan al frumuseții corpului uman. Întotdeauna am apreciat silueta unui sportiv deoarece eu însămi sunt o persoană sportivă și știu cât de complicat poate fi pentru cineva să se mențină în formă.

Am practicat și încă practic diverse sporturi/dansuri dar cele care mi-au rămas la suflet pe parcursul anilor au fost doar Tangoul argentinian și baletul. Când am descoperit Pole Fitness am înțeles că acesta este un tip de mișcare completă ce implică în egală măsură forță musculară și grație iar de atunci nu mai concep o schema personală de antrenament fără pole fitness.”

Silviu Daniel Mititelu
Instructor Pole Fitness – Dansator și Coregraf profesionist

„Sunt absolvent al Universității Naționale de Artă Teatrală secția Coregrafie. De-a lungul carierei mele am colaborat cu artiști celebri din România precum Loredana Groza, Feli, Delia sau Inna dar și cu companii din domeniu precum Warner Brothers, Eurovision, Vortice d. Company, Pal Frenak Company și alții.

În anul 2021 la prima mea participare la Campionatul Național de Pole Sport din România (categoria Artistic Pole) am câștigat titlul de Campion național al României și am devenit astfel primul bărbat care a reprezentat țara noastră la Campionatul Mondial de Pole Sport organizat de IPSF unde am plasat România pe locul 3 mondial aducând în țară medalia de bronz.”

Priscilla Pescio

Instructor Pole Fitness

„De când mă știu, dansul mi-a definit existenta. Spun asta pentru că de la 7 ani am început să dansez și am explorat diverse stiluri începând cu dansul sportiv și continuînd cu street dance și dansuri din categoria latino (Salsa, Bachata, Cha – Cha, Merengue). Am explorat aceste stiluri de dans atât din poziția dansatorului de cuplu, individual sau de grup, cât și din poziția instructorului în cadrul mai multor școli. Și totul a culminat cu obținerea în anul 2012 a diplomei de Fitness – Aerobic si Pilates. Totuși… ceva lipsea…

În 2014 deja încercasem Pole Fitness și întelesesem că este un nou drum pe care îmi doream să îl urmez. Am crescut cu muzică și diverse stiluri de dans, dar exercițiile de fortă, acrobațiile și mobilitatea erau total noi pentru mine. Când vedeam ce pot face cei ce performau numere de Pole Dance/Fitness, mi-am imaginat că îmi va fi imposibil să reusesc și eu să fac așa ceva… Dar aceasta este partea frumoasă în Pole Fitness! Îți construiești forța fizică și cred că oricine poate să învețe acest minunat sport. Așa am decis să mă implic mult mai activ în acest domeniu, iar în 2015 am obținut atât diploma de dansator cât și pe cea de instructor.”

Sabina Angelescu, Instructor Pole Fitness

„Călătoria mea în lumea Pole Sportului a început în anul 2014, cănd, după multe căutări, am descoperit o sală de dans echipată cu o bară unde am început să mă antrenez. Așa le-am întâlnit pe colegele mele actuale, care între timp mi-au devenit și prietene.

De când am început să practic acest sport, sunt mai sănătoasă și mai optimistă ca niciodată, simt cum îmi depășesc constant așteptările și simt că în antrenamentele mele este loc numai de progres. Astfel m-am hotărât să fac următorul pas – și anume acela de a deveni instructor. ? Faptul că, la vârsta la care alți sportivi se retrag, eu am început să practic acest sport, înregistrând progrese vizibile de la un antrenament la altul îmi demonstrează că orice este posibil dacă ești animat de pasiune și ai un îndrumător competent. De aceea îmi doresc să pot oferi oricui șansa de a se bucura de practicarea sportului la bară, de a-și depăși limitele și de a-și îmbunătăți calitatea vieții, așa cum am făcut-o eu.”

Call Now Button