Termeni si conditii

Politica de încasări:

Din cauza faptului că locurile în studio sunt limitate și pentru a oferi șanse egale de antrenament tuturor celor interesați am conceput politica de încasări prin care locurile la antrenamente se rezervă exclusiv pe baza plății la momentul înscrierii/rezervării.

În cazul în care nu poți ajunge la antrenament, te rugăm să anulezi programarea cât mai curănd posibil. Noi venim în ajutorul tău și cu 48 de ore înainte de antrenament vei primi un mesaj (SMS) de confirmare a participării tale la curs pe numărul de telefon declarat la înscriere. Dacă până în acest moment ai decis că nu poți participa la curs banii tăi se reportează pentru o ședință viitoare la alegerea ta în termen de maxim 6 săptămâni.

Dacă în schimb ai decis că nu poți veni la curs și nu anulezi rezervarea îmediat ce ai aflat că nu poți veni și nu faci acest lucru nici măcar în momentul în care primești mesajul (SMS) pentru confirmare, nu vei mai putea recupera banii pentru cursul respectiv.

Reguli de siguranță în timpul antrenamentelor:

Scopul cursurilor din cadrul Aerial Arts Studio este îmbunătățirea condiției fizice a cursanților. Deprinderea noilor mișcări de pole sport și imbunătățirea mobilității articulare depind în mod direct de numărul de ore parcurse cât și de condiția fizică proprie fiecăruia. Vă rugăm să informați antrenorul în caz că aveți răni sau orice problemă de ordin medical. Informațiile dumneavoastră sunt în totalitate confidențiale.

Vă informăm că exercițiile de pole sport implică elemente de risc și vă puteți invineți sau juli. În cazul în care resimțiți durere excesivă sau disconfort major vă recomandăm să vă opriți și să anunțați instructorul.

Participarea cursanților la cursurile / antrenamentele puse la dispoziție de studio este pe deplin voluntară iar cursanții își asumă toate riscurile ce decurg din participarea lor la cursuri / antrenamente. Deasemenea cursanții își asumă responsabilitatea în legătură cu starea lor de sănătate și pentru toate activitățile la care vor participa. Participanții la cursuri înțeleg că proprietarii studioului sau instructorii sunt liberi de orice responsabilitate legată de pretenții, cereri, leziuni, acțiuni sau cauze de acțiuni determinate de utilizarea oricăror servicii, echipamente sau facilități oferite de instructor.

Call Now Button